Drømmer du om at flytte til Vesterhavet?

Der er en stigende efterspørgsel efter både eje- og lejeboliger i Fjaltring – Trans området.

Vores bosætningsgruppe arbejder løbende på at få overblik over hvilke huse og grunde der kommer til salg, nogle gange inden de kommer til mægler. Hvis du er interesseret i at vide mere om huse der kommer til salg eller leje kan du kontakte bosætningsgruppen.
Du kan kontakte bosætningsgruppen: flyttilfjaltring@fjaltring.dk

Hvis I er en børnefamilie der ønsker at prøve bo i Fjaltring – Trans en kortere periode, tilbyder Fjaltring Friskole & Børnehus et gratis ophold. Et sådant ophold hjælpes også på vej af bosætningsgruppen.

Herunder kan du se boliger til salg.

 

I Fjaltring – Trans er der lys i vinduerne hele året.

Fjaltring – Trans er et levende samfund – hele året rundt. De fleste huse benyttes som helårshuse, og sommerhusejerne er så glade for området, at de er her næsten hele tiden.

Her er friskole, børnehus, købmand, Forsamlingshus, Gæstehus (vandrerhjem) og sauna som alt sammen ejes og drives af Fjaltrings beboere.

Overfor købmanden har beboerne overtaget en gammel gård, som er blevet istandsat og nu drives som beboerhus med en lang række aktiviteter.
I Fjaltring lægges vægt på, at alle har mulighed for at deltage i aktiviteterne, hvis man har lyst.

Af fælles traditionsrige aktiviteter kan bl.a. nævnes:
I sommerhalvåret: Sankt Hansaften på stranden, Open by Night på pladsen mellem købmanden og Beboerhuset og den årlige græskar- og kagebagningskonkurrence.

I vinterhalvåret: Fællesspisning på skolen en gang om måneden, fredagscafe for alle etc.
I Beboerhuset bliver der afholdt en lang række møder, foredrag og filmaftener. Forsamlingshuset afholder hvert år lokalrevy.
Fjaltring friskole står også for en del årligt tilbagevendende begivenheder. F.eks. skolens teaterstykke, hvor alle skolens børn er med. Det er en fantastisk oplevelse og er med til at binde byen sammen på tværs af aldersgrupper.

Fjaltring er kendt som Lemvig Kommunes kulturelle højborg. Her ligger Kulturcentret Tuskær lidt syd for Fjaltring, med kunstudstillinger, foredrag, kurser og koncerter. Centrets køkken har guldmærket for økologisk mad.
Nord for Fjaltring ligger Bovbjerg Fyr med enestående udsigt over Vesterhavet og med kunstudstillinger og mange andre aktiviteter i den gamle fyrmester bolig.

Mange har deres arbejdsplads i Fjaltring – Trans området. Nogle på de få arbejdspladser der er i området. Flest ved selv at skabe deres egen arbejdsplads. Man kan f.eks. blive en del af kontorfællesskabet “coworkfjaltring” hvor man kan leje sig ind i kortere eller længere perioder.
Mange kunstnere har bosat sig Fjaltring og arbejder hjemmefra eller i deres galleri.

I Fjaltring er der en bred vifte af foreninger som varetager alt det folkelige arbejde og de mange muligheder, som gamle og nye beboere kan deltage i. Se videre på hjemmesiden under ”foreninger”. Måske er der en du har lyst til at være med i.

Badestranden ved Høfde Q er vidt berømt og området er ved at udvikle sig til et nyt centrum for surfere og badegæster af alle slags. De nærliggende skrænter ved Bovbjerg er meget benyttede af hanggliderne. Her er rige muligheder for både at vandre og cykle væk fra den normale trafik og beboerne har anlagt et netværk af trampestier, som blandt andet benyttes som sikre skoleveje.