Kom til strandrensning sammen med Race for Oceans.

Vi mødes på Fjaltring Strand ved parkeringspladsen. Kig efter beach-flaget.

Se ruten for Race for Oceans Stafetten her:

https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1hzQj2B6OzkIfU0zyYoP3GqFQwj_fFMJq&ll=56.40342241391202%2C9.717167049137231&z=7&fbclid=IwAR1j-bpS8noeWKR_mw067PFACq2s1IovUXtZvmDKKN0UZT3BrBVje0hY5cU

Vi har genbrugsbags til opsamling af havplast, men medbring gerne et par handsker.
Vi starter med et kort oplæg fra Race for Oceans, hvorefter vi samler havplast i en times tid. Til sidst mødes vi, hvor vi vejer dagens fangst og laver havplastfigurer, inspireret af havet. Derefter klapper vi stafetten videre.
Hvis du tager billeder eller videoer, må du meget gerne tagge #raceforoceans2022 #passionforoceans @raceforoceans

Læs mere: https://raceforoceans.org/

PLASTIKFORURENINGEN I VERDENSHAVENE STIGER

Verdenshavene og deres beboere er udfordret af den stigende plastikforurening, og alt data viser, at det er nu vi må handle aktivt på udfordringen. Livet i havet har en essentiel værdi for alle mennesker. Den værdi skal vi i fællesskab forsøge at bevare og bringe videre til næste generation.

Race for Oceans Foundation ønsker at øge fokus på dette budskab. Som den olympiske ild – bringes budskabet via Race for Oceans stafetten rundt langs Danmarks kystlinje. Stafetten har én depeche, som flyttes i fællesskab af mennesker med forskellige baggrunde på stranden eller i vandet – naturens linjer sætter rammen.

Alle Race for Oceans Foundations aktiviteter er gratis og for alle med passion for havet.