Indlæser Begivenheder

Er du vild med alt godt fra havet, så kommer her et godt tilbud til dig.
Fisk til forret, fisk til hovedret og “fisk” til dessert med dertil hørende vinmenu fra vinimportør Bent Haargaard, Høloftet, Thy.
Vi har allieret os med ingen ringere end Niels Jacobsen forfatter og kok bag flere bøger om fisk, bl.a. “Fisk – fra hav til bord” og “Klipfisk – historie og gastronomi”. Niels vil både være at finde i køkkenet og som fortæller denne særlige aften, hvor fisk er på dagsordenen. Niels’ bøger kan i øvrigt købes ved samme lejlighed, hvis I føler jer inspireret. Friske pil-selv-rejer, muslinger og klipfisk samt grønt bliver aftenens hovedingredienser.
De gode tips og historier om fisk, som Niels vil stå for garneres med fællessange og hyggesnak.
Tilmelding nødvendig:
bovbjergfyr@ferringby.dk eller mobil 26135617
PRIS
Pr. kuvert inkl. fiske- og vinmenu: 375 kr.

Del denne historie, vælg din platform!