19 landsbyer fra Lemvig Kommune er nu en del af Min Landsby App


Onsdag i sidste uge mødtes landsbyerne i Lemvig Kommune til “Info og dialog møde” om Min Landsby App. Det var et åbent møde, hvor alle interesserede kunne møde op og høre mere om appen og kommunes finansering af lokalrådets ansøgning om medlemsskab i Min Landsby. Mødet blev afholdt i Fjaltring Forsamlingshus, hvor Rikke Skræddergaard og Heino Sørensen fra Min Landsby deltog sammen med repræsentanter fra 12 landsbyer i Lemvig Kommune. Aftenen bød på en opsummering på appens muligheder og nye tiltag, blandt andet om klyngefunktionen i appen og den kommende rutegenerator til kortet. 


Derudover var der lagt op til en dialog omkring erfaringerne med appen. Udfordringen kan være at få folk til at bruge appen, da der er mange kanaler i dag lød det fra deltagerne, men det smarte er, at landsbyen gennem denne app kan nøjes med, at skrive indhold ind en gang. Med dette medlemsskab som kommunen har finansieret, kan landsbyerne få deres nyheder og kalenderarrangementer sendt direkte fra appen og ud på diverse hjemmesider og sociale medier. På den måde bliver Min Landsby App ikke en ekstra kanal, som man skal bruge mere tid på, men derimod et alternativ til at nå alle målgrupper med din information. Der blev også talt om, hvor vigtigt det er, at landsbyerne bliver bevidste om, hvilke kanaler de bruger til at fortælle om livet i landsbyerne. Min Landsby oplever det som en generel udfordring i landsbyerne, at finde ud af, hvordan vi informerer og til hvem. Her bød den nye leder for Frivilligcenter Lemvig Jørgen Krogh Hessellund ind, han vil gerne være med til det spændende arbejde at finde ud af, hvilke kanaler der egentlig er og hvordan de bruges. 


Hele ideen om en landsby app opstod i landsbyen Fjaltring og derfor var folkene bag Min Landsby på hjemmebane. De første landsbyer der loggede sig på var fra Lemvig Kommune. I dag er der over 100 landsbyer med i Min Landsby fællesskabet, som du finder i Min Landsby app eller på hjemmesiden minlandsby.dk I Lemvig Kommune er i alt 19 landsbyer repræsenteret i appen. Lemvig Kommune og Frivilligcenter Lemvig har også et login til appen og på den måde kan de målrette informationer direkte ud til de enkelte landsbyer. Det er stadig helt nyt og kommunens medarbejdere har netop haft det første indledende møde med Min Landsby. Gennem en klippekortsløsning som også er finansieret af kommunen kan landsbyerne booke et møde med Min Landsby uden at det koster den enkelte landsby noget, så på den måde er det let at komme i gang og videre, hvis man som landsby har et behov for at fortælle om landsbyens liv og aktiviteter. 


Så er du interesseret i at få et login til appen eller bare vide mere, så kan du kontakte min landsby på info@minlandsby.dk

Del denne nyhed