Fjaltring - Trans Sparekasse lukker

Fjaltring - Trans Sparekasse lukker
En epoke i Fjaltring slutter d.31.dec. 2017 når Fjaltring - Trans Sparekasse drejer nøglen om.

Sparekassen skriver:
Sparekassens repræsentantskab har den 23. august 2017 besluttet at lukke Sparekassen med udgangen af 2017.

Nye muligheder for Fjaltring-Trans Sparekasses kunder:

Det skal ingen hemmelighed være, at Sparekassen igennem længere tid har været udfordret på økonomien. Primært fordi vi bliver mødt med så mange krav fra offentlige myndigheder at vi har svært ved at honorere rådgivere for dette komplekse arbejde. Da vi endvidere er vidende om, at der om ikke så længe venter endnu større arbejdsbyrder på den front, har Repræsentantskabet den 23. august 2017 besluttet at Sparekassen lukker den 31. december 2017.

Vi har været interesseret i at finde den bedste løsning til gavn for vores kunder. Bestyrelsen har derfor været i dialog med Stadil Sparekasse, så der fremadrettet kan være et pengeinstitut repræsenteret i Fjaltring. Stadil Sparekasse har værdier, der ligger tæt op af vores – nemlig at være en lokal forankret sparekasse, der vil medvirke til udvikling af de vestjyske lokalområder.

Tag evt. et kig på www.stadil-sparekasse.dk

Det er vigtigt både for Stadil Sparekasse og os at der fremover vil være ekspeditionssted i Fjaltring

Samarbejdet vil foregå på den måde, at Stadil Sparekasse vil tilbyde vores kunder et fortsat engagement på samme betingelser som de kendes i Fjaltring-Trans Sparekasse i dag, baseret på en individuel kreditvurdering. Stadil Sparekasse er en del større end vores. De kører online på en datacentral og kan derfor tilbyde kunderne en bred palet af bankprodukter bl.a. betalingskort og netbank. Gennem samarbejde med Totalkredit og DLR kan der formidles realkreditbelåning.

Vi håber derfor, at du vil bakke op om vores beslutning og overveje at flytte dit engagement til Stadil Sparekasse.

Lørdag 9. september 2017 kl. 10 inviterer vi til møde i Fjaltring forsamlingshus.

På mødet vil vi orientere nærmere om vores beslutning og direktør Janus Vestergaard, Stadil Sparekasse, vil orientere om hvorledes flytning af et engagement vil foregå.

Såfremt du ikke har mulighed for at deltage i mødet den 9. september, men ønsker at flytte din konto til Stadil Sparekasse har vi vedlagt diverse bilag.

Tilbagemelding må meget gerne ske snarest og senest den 31. oktober 2017. Såfremt du ikke ønsker at flytte din konto til Stadil Sparekasse, beder vi dig snarest tage kontakt til andet pengeinstitut så de har en reel mulighed for at overtage engagementet.

Med venlig hilsen

Fjaltring-Trans Sparekasse
Del denne nyhed