Hun tog os med fra Vestjylland og hjem.

Solvej og Fjaltring Frikskoles børn gav sidst i april en koncert, som mange stadig snakker om og hvis du ikke var med den fredag d. 26. april, så skal du bare vide ... du gik glip af en fantastisk aften. 


Det var den bedste fredag aften man kan forestille sig, en fantastisk men også meget rørende koncert. Børnene havde været spændte ... de skulle opvarme for Solvej, som er tidligere elev på skolen og nu har debuteret med pladen "Fra Vestjylland og hjem" 


Aftenen bød først på Fjaltrings helt eget skoleband.... COOL KIDS - en flok elever i alle aldre imponerede publikum med forskellige numre, som de havde øvet både til onsdags-musik og i pauserne. Og de er virkelig COOL KIDS :)


Derefter kom Solvej på scenen og med sin fantastiske personligehed tog hun os med på en rejse .... fra hun startede med at skrive sange hjemme på værelset i Fjaltring .... til hvor hun er i dag. Hun lod os møde en af de første kærester, vi kom med til ungdomsfest i Lemvig, hun  sang om venskab, kærlighed, hjem, længsel, håb og angst og om at holde fast i den man er. Hun tog os med hjem til Fjaltring og ud i verden.


Hun lukkede os ind, og hun havde hele salens fulde opmærksomhed  - men på sin helt egen måde. Hun rørte os alle med sine melodier og  poetiske tekster, som er så hudløst ærlige og alligevel så hemmelighedsfulde ... 


Så TAK for et fantastisk arrangement til børnene på Fjaltring Friskole, TAK til SOLVEJ fordi du kom hjem på skolen, gav os en dejlig aften og inspirerede os - og tak til alle jer der mødte op. 


Lyt til en lille bid ... det sidste nummer hun spillede denne aften og som også er at finde på pladen "Slå hjerte slå" 


 

Del denne nyhed