Der blev råbt højt hurra ....

I dag blev der råbt højt på Fjaltring Friskole. Det var leder Birthe Dueholm der sluttede talen til sin afskedsreception med et ønske om at hele salen skulle råbe højt hurra for Fjaltring Friskole. Det var noget helt særligt at være en del af og det var lige før taget lettede. Du kan se videoen her. 


Fjaltring Friskole er noget helt særligt. "Vi er en stor familie" lød det fra Birthe under talen. Birthe har efter 19 år som skoleleder valgt at tage afsked med skolen, da hun går på efterløn. 


Til afskedsreceptionen i dag lavede børnene et lille teater optrin. En flok elever var pludselig blevet noget ældre, året var 2070 og de sad på bænken foran købmanden og snakkede. Her kom de i tanke om alle de gode minder fra Fjaltring Friskole og ikke mindst nogle af de gode, sjove og skøre stunder de har haft sammen med Birthe. Efter deres lille teater optrin holdt børnene en meget fin tale for Birthe. Derefter talte bestyrelsesformanden og til sidst tog Birthe så ordet. Hun fortalte glad og levende om rejsen med "Familien Fjaltring Friskole" og om hvor højt hun elsker alle børnene på skolen. Der blev sagt tak og det var en tydelig bevæget, men altid cool skoleleder der sluttede festen på sit højeste! 


Det blev en fantastisk og uforglemmelig eftermiddag, som vi alle vil mindes i mange år frem. Det bliver Helle Bjerg der som konstitueret skoleleder overtager efter Birthe. 

Del denne nyhed