Der er plads til flere levefællesskaber i Fjaltring

Der er plads til flere levefællesskaber i Fjaltring

Forestil dig at bo i et levefællesskab placeret i et stort socialt fællesskab, tæt på havet og et stort landskab, med nærvær og gamle levende huse.


Vi har set muligheden for, at man nu kan etablere sit eget levefællesskab med jævnaldrende venner eller flere generationer sammen.


Lige nu er der mulighed for at købe fire store moderniserede boliger i Fjaltring (se link herunder) – og skabe jeres eget levefællesskab i gamle moderniserede gårde med sjæl og udsigt. Det er meget tæt på Vesterhavet - i en meget levende aktiv landsby, som i sig selv er et stort levefællesskab.


Men hvor langt ude er Fjaltring? Her er køretiden i bil til nogle af de steder, vi kører på arbejde: 


Holstebro:             36 min.


Struer:                   32 min


Herning:                59 min.


Karup Lufthavn:   59 min


Billund Lufthavn: 1 time 31 min.


Der er også arbejdsmuligheder i gå-afstand fra din bolig i Fjaltring.


Et allerede eksisterende kontorfællesskab midt i landsbyen har plads til flere – og alle har hurtigt fibernet til rådighed. I de fire moderniserede gårde er der plads til værksteder, galleri og andre idéer, som kræver god plads. Måske også til et par heste eller får.

Her i Fjaltring bor mennesker, hvoraf mange er aktive i lokalområdet. Vi kigger også ud i verden og er åbne for nye ideer og nye mennesker. I kan definere jeres egen målsætning. Tæt på naturen og med et stærkt fællesskab med lokal købmand, skole, borgerhus, foreningsliv og et vandrerhjem.


 


Prøv at bo nogle dage i Fjaltring. Ring på 97 88 77 00 og få et godt tilbud på et par overnatninger på landets mindste vandrerhjem, Danhostel Fjaltring, drevet i 20 år af lokale frivillige.


 


Venlig hilsen


Arbejdsgruppen om bosætning:


 


Kontaktpersoner: Birthe Dueholm tlf: 24462425; Frede Knudsen tlf: 40275042; Rikke Skræddergaard tlf: 71702995; Per Daugbjerg tlf: 61672087.


Rubyvej 29, Fjaltring, 7620 Lemvig


Rubyvej 42, Fjaltring, 7620 Lemvig


Kjeldbjergvej 5, Fjaltring, 7620 Lemvig


Højmarkvej 10, Fjaltring, 7620 Lemvig


 

Del denne nyhed