Fjaltring-Trans  Gymnastik og Ungdomsforening

 

FT-GUF, som den fremstår i dag, blev dannet i 1966 efter en sammenlægning af”Gymnastik- og Idrætsforeningen” og ”Ungdomsarbejdet i Fjaltring og Trans”.

Flødeboller og Billiard

Fjaltring Gymnastik og Ungdomsforening er en forening der hele tiden arbejder på at skabe nogle gode oplevelser for børn og unge i Fjaltring og omegn. Foreningen laver mange forskellige aktiviteter i løbet af året. Engang var det en gymnastikforening som havde gymnastiskhold for alle børnene i efteråret med traditionel forårsopvisning i forsamlingshuset. Tiderne har ændret sig og nu arbejder foreningen på at skabe aktiviteter som er sjove og interessante for børnene og de unge. Sidste års aktivitetsplan indeholdt om efteråret både flødebolleværksted, tons og tuml i gymnastiksalen, billard, julegaveværksted, spilleaften (brætspil), Fifa tunering på play station, kreativt værksted, hockey, bordtennis turnering og om sommeren er der fodbold for sjov en fast dag om ugen. Derudover samarbejder FTGUF med Fjaltring Friskole og tilbyder alle børn på friskolen svømme undervisning i Lemvig svømmehal en gang om ugen.

Fjaltring - Trans arrangerer revy og dilettant, som hvert åt samler flere hundrede mennesker i Fjaltring Forsamlingshus. Overskuddet går til børnenes aktiviteter i FT-Guf   

 

Bestyrelsen:

Formand Heidi Bjerrum


Næstformand Johan Mogensen


Kassere Rene Frandsen


Sekretær Anne Bune