Velkommen til Fjaltring - Trans.

"Et godt sted at leve"

Fjaltring-Trans er to sogne beliggende på den yderste vestkyst mellem Bovbjerg fyr i nord og Thorsminde i syd. Landsbyen har havet som tætteste nabo, hvilket betyder alverden for de mennesker der bor her. Samfundet er stærkt og fællesskabet stort.

Fjaltring-Trans er et helårssamfund med lys i vinterens vinduer. Her bor der aktive mennesker året rundt. Der er altid liv og gang i mange forskellige projekter, ideer og foreninger. Her er der ikke langt fra ide til virkelighed og samfundet er altid meget åbent for nye ideer og tiltag. Fjaltring har tiltrukket mange kreative mennesker gennem tiden og her bor meget forskellige mennesker. Her er der plads til alle. Fællesskabet er stort og naturen storslående. Her er fred og frihed til at skabe sig det liv der passer den enkelte.

Landsbyen Fjaltring har købmand, Friskole, forsamlingshus, borgerhus, gæstehus/vandrehjem og et hav af gallerier og kreative miljøer. Her ligger også kunst og Kulturcenter Tuskær som afholder koncerter, udstillinger og kurser af meget høj kvalitet. I Fjaltring findes fredagscafe, fællesspisninger, skaterbane, legeplads, udeskole køkken, højskoleuge og meget mere. Foreningslivet og virketrangen stor. Her kan du få indflydelse på det sted du bor.

Fjaltring-Trans er et fantastisk og trygt sted at vokse op, at leve og at blive gammel.